Contact

Wil je meer informatie over onze paarden of onze diensten, neem dan gerust telefonisch contact op of stuur ons een bericht. 

Ervaringen van onze klanten

"Als bemiddelaar in de Friese paarden, bemiddel ik regelmatig paarden naar Midden-Oosten en naar Amerika. Ik bemiddel ook in paarden die bij Ryk & Sjiek Friesians vandaan komen. De paarden zijn van goede kwaliteit en worden netjes gekeurd voor de verkoop. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel!"
Marcella Out-Hollander
"In oktober 2021 hebben wij onze 3,5-jarige Friese merrie bij Ryk & Sjiek Friesians gekocht. Ze was toen pas net ingereden en beleerd onder het zadel en we hebben haar daarom 6 weken extra door laten trainen door Wesley. We zijn erg blij met haar. Ze is echt een talent met prachtige ruime bewegingen, keurig opgevoed en goed beleerd. Ook het contact is (nog) altijd prettig. Ze zijn eerlijk en betrouwbaar, denken mee en reageren altijd snel. Kortom, een fijn adres voor de aanschaf van of zoektocht naar een nieuw paard. Je kunt je paard er ook met een gerust hart laten beleren."