Aanbod paarden

Onder deze pagina vind je het aanbod van paarden die wij momenteel op stal hebben staan voor de verkoop. 

Staat jouw droompaard er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder in je zoektocht.

Carbonero de Centurion

Marten

Menna

Mette

Mient

Hilde

Ervaringen van klanten

"Als bemiddelaar in de Friese paarden, bemiddel ik regelmatig paarden naar Midden-Oosten en naar Amerika. Ik bemiddel ook in paarden die bij Ryk & Sjiek Friesians vandaan komen. De paarden zijn van goede kwaliteit en worden netjes gekeurd voor de verkoop. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel!"
Marcella Out-Hollander
"Eerst ben ik voor een 4-jarige bij Wesley gaan kijken, maar hij raadde mij af om dit paard van hem te kopen. Na enkele weken had hij een passende Fries gevonden. Er was direct een klik en deze merrie van 8 jaar heb ik gekocht, waarna Wesley haar naar mijn manege in Vinkega heeft gebracht. Het is voor mij een geweldig paard, ik rijd er ook dressuurwedstrijden mee en ik ben Wesley altijd nog dankbaar dat hij dit paard voor mij heeft kunnen vinden."
Michel
"Wij hebben wij onze 3,5-jarige Friese merrie bij Ryk & Sjiek Friesians gekocht. We zijn erg blij met haar. Ze is echt een talent met prachtige ruime bewegingen, keurig opgevoed en goed beleerd. Ook het contact is (nog) altijd prettig. Ze zijn eerlijk en betrouwbaar, denken mee en reageren altijd snel. Kortom, een fijn adres voor de aanschaf van of zoektocht naar een nieuw paard. Je kunt je paard er ook met een gerust hart laten beleren."